AcasăNewsMedic iesean, un an de inchisoare cu suspendare! Motivul este incredibil

Medic iesean, un an de inchisoare cu suspendare! Motivul este incredibil

sursa foto: bzi.ro

Tatiana Yassin, medic iesean de origine israeliana, a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce cainii familiei au atacat o vecina.

sursa foto: bzi.ro

Decizia data de magistratii de la Judecatoria Iasi este definitiva, iar Tatiana Yassin se va afla intr-o perioada de supraveghere de un an. In cazul in care mai comite vreo infractiune, va ajunge dupa gratii. Daca are un comportament exemplar, poate scapa fara ca pedeapsa sa-i fie trecuta in cazier.

Conform bzi.ro, incidentul s-a petrecut in 2010. Una dintre femeile cu care familia Yassin imparte o curte venea cu unul dintre cei doi baieti de la gradinita. In momentul in care cei doi caini-lupi ai familiei Yassin le-au simtit prezenta, au sarit spre ei.

Victima a reusit sa-si impinga copilul in afara curtii, dar a fost prinsa si muscata de mai multe ori de cei doi caini. Femeia a ajuns la spital mai multa moarta decat vie si a avut nevoie de 40 de zile de spitalizare.

Jalal Yassin, sotul Tatianei Yassin, a fost scos de sub urmarirea penala pe motiv ca nu se afla in tara in momentul in care s-a petrecut incidentul.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger