AcasăNewsMedic din Câmpina, conspirații despre Covid-19 în fața elevilor de liceu: „SARS-CoV-2...

Medic din Câmpina, conspirații despre Covid-19 în fața elevilor de liceu: „SARS-CoV-2 este o armă biologică”. S-a deschis o anchetă!  (VIDEO)

medic din CampinaMedic din Câmpina, conspirații despre Covid-19 în fața elevilor de liceu: „SARS-CoV-2 este o armă biologică”. S-a deschis o anchetă!  (VIDEO) / captură video

Un medic de familie din Câmpina a făcut afirmații nesusținute științific în fața unor elevi de liceu din clasa a XII-a, fapt care a atras atenția autorităților.

Dan Gavrilescu a fost invitat să țină un curs special în timpul programului ”Școala Altfel”. Acesta le-a spus elevilor prezenți la lecția online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică.

„Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minciună indusă prin televizor”, au fost afirmațiile făcute de medic în fața elevilor.

O parte din înregistrarea cursului a fost postată de Dan Gavrilescu chiar pe pagina sa de Facebook, însă a fost scoasă ulterior, scrie Ziarul Incomod. Medicul a anunţat într-un comentariu că ”am fost somat să şterg lecţia ”.

Imaginile video au fost însoțite de o fotografie cu tabla pe care scrisese ”planul lecției”.

foto Dan GavrilescuFacevook

Dirigintele clasei, cercetat pentru neglijență

S-a deschis o anchetă după cursul de teorii ale conspiraţiei despre COVID-19 ţinut de medic în faţa elevilor. Directorul liceului şi dirigintele clasei unde medicul a ținut lecția au fost chemaţi, vineri, pentru a da explicaţii la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Dirigintele este acuzat de neglijenţă pentru că a permis unei persoane din afara şcolii să le vorbească elevilor despre noul coronavirus, expunând propria părere ca fiind un adevăr incontestabil.

„Din punctul nostru de vedere a fost o neglijenţă a doamnei diriginte. Ar fi trebuit să aibă o discuţie înainte cu domnul doctor şi să stabilească împreună tema discursului. Vom propune ca doamna profesoară să-şi piardă calitatea de diriginte al clasei”, a declarat Ilona Rizea, inspector şef al ISJ Prahova.

De asemenea, și Colegiul Medicilor Prahova s-a autosesizat în cazul medicului de familie Dan Gavrilescu, transmite Adevarul.

author avatar
Andreea Vlad
382 afisari

6 COMENTARII

  1. La 31 de ani de la ieșirea din comunism unde ADEVARUL ERA ARESTAT, azi facem anchete ca se spune adevarul?? N-am facut nici un progres spre libertate in acești 31 de ani! Libertatea de exprimare e garantata de CONSTITUȚIE BĂ MILIȚIA GÎNDIRII!!

  2. ADEVĂRUL supăra, deranjează, enervează. Lumea nu mai deschide ochii mari cum făceau odată. Merg ca oile la vaccinare chiar dacă mulți au pățit-o după vaccin. Cine îndrăznește să se împotrivească globalismului, este pus la zid. Cum să faci vaccin AstraZenneca cu adenovirus de cimpanzeu? Adică ce modificare de ADN se vrea? Măi voi ăstia care dați buzna la vaccin, voi stiti ce vă bagă ăstia in corp? Cum stați voi ca oile la vaccin? Pe cei peste 60 de ani nu-i înțeleg. Ce speră? Să mai trăiască încă 100 de ani? Nu medicul este cu conspirația, ci elitele globaliste care fac bani pe spinarea fraierilor. Mulți au murit si vor mai muri pentru că ăsta le este planul mârşav. Ce nu vă este clar? Că ne-au îngenuncheat liderii mondiali? Că ne oferă ce vor ei? Libertate cu picătura. Îndobitocire. Mai ceva ca in vremea comunismului. Vor controlul asupra tuturor. Ne vor marionete tăcute si obediente. Treziți-vă deşteptilor!!! Până nu este prea târziu.

  3. Pai tot mai multi cercetatori sustin asta chiar ancheta Oms este ingreunata de chinezi nu li se da date.

  4. De drepturile omului nu știți nimic de chinezi aia cinstiți care neau distrus viețile de comuniști nenorociți și de prosti care cred toate prostiile un vaccin pentru prostie oare cind apare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger