AcasăNewsUPDATE Medic de la Maternitatea Bucur, retinut pentru luare de mita ...

UPDATE Medic de la Maternitatea Bucur, retinut pentru luare de mita

UPDATE – Medicul retinut pentru luare de mita la Maternitatea Bucur se numeste Mircea Conea, este un cunoscut specialist al spitalului, cu o vechime de 30 de ani in unitatea medicala, a precizat profesorul Alexandru Ciocalteu, directorul Spitalului „Sfantul Ioan”, de care apartine Maternitatea Bucur.

Un medic de la Maternitatea Bucur din Bucuresti a fost retinut pentru luare de mita.

Doctorul ginecolog, care lucreaza la Maternitatea Bucur, a fost retinut in urma unui flagrant. Medicul este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi cerut bani de la o pacienta, pentru o operatie cezariana, potrivit realitatea.net.

Procurorii de la Parchetul din Capitala continua audierile si cercetarile in acest caz. Medicul va fi dus vineri la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

426 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger