AcasăNewsMedic de la Casa de Pensii Ilfov, in vizorul procurorilor: cercetat pentru...

Medic de la Casa de Pensii Ilfov, in vizorul procurorilor: cercetat pentru spaga

Un cadru medical care lucreaza in cadrul institutiei cu sediul pe Bulevardul Lacul Tei din Capitala a intrat in atentia reprezentantilor Directiei Generale Anticoruptie.

Suspectat de luare de mita, medicul identificat momentan doar cu ajutorul unor initiale, M.E, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Din cate anunta oficialii DGA, intr-un comunicat, de la inceputul lunii in curs, doctorul ar fi primit peste „atentii” constand in diferite sume de bani.

Mai exact, se precizeaza ca „din probele administrate pana in prezent a rezultat ca, in cursul lunii martie 2017, M.E. a primit sume cuprinse intre 100 si 600 de lei de la 13 persoane pentru eliberarea deciziilor medicale asupra capacitatii de munca” .

Ancheta in cazul de fata, care se desfasoara sub coordinarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, continua.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger