AcasăNewsMedic batut de un pacient nervos! S-a intamplat intr-un spital din Targu-Jiu!

Medic batut de un pacient nervos! S-a intamplat intr-un spital din Targu-Jiu!

(foto: gorj-domino.com)

Un medic din Targu-Jiu a fost luat la palme de un pacient recalcitrant! Tanarul venise sa ia rezultatele unor analize, dar s-a enervat din senin si a devenit agresiv!

(foto: gorj-domino.com)

Incident incredibil pe holurile unui spital din Romania. Seful Laboratorului de Analize al Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, doctorul Aurelian Udristoiu, a fost palmuit de un bucurestean stabilit la Pestisani, potrivit gorj-domino.com. Barbatul in varsta de 37 de ani a intrat in laborator si a cerut lamuriri in legatura cu rezultatul unor analize care ii fusesera facute la spitalul respectiv. Insa dintr-o data a devenit agresiv.

„Instantaneu, o persoana necunoscuta a intrat peste mine in cabinet. De dimineata a solicitat o analiza. Nu a venit la timp sa ia rezultatul si m-a intrebat daca au iesit bine. I-am spus ce i-a iesit la analize si instantaneu m-am pomenit cu el ca imi da o palma de cadeam, daca eram in picioare. Mi s-a umflat obrazul, s-a inrosit. El credea ca are leucemie si eu i-am spus altceva. Nu am intrat in polemica cu dansul, am chemat politia si paza”, a explicat medicul agresat.

Odata chemati jandarmii, barbatul acuzat de agresiune n-a vrut sa vorbeasca in romana, ci a incercat sa se faca inteles in engleza. In cele din urma, tanarul si-a recunoscut fapta si s-a ales cu dosar penal, potrivit sursei citate.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger