AcasăNewsMedia varstei victimelor violurilor a scazut sub 16 ani!

Media varstei victimelor violurilor a scazut sub 16 ani!

Aproape ca nu mai este zi in care parinti disperati sa nu faca plangeri la Politie impotriva abuzurilor sexuale la care le-au fost supusi copiii. Ceea ce a si condus la stabilirea unui record mai mult decat alarmant, statisticile indicand ca media varstei victimelor unor violuri a ajuns la 15,7 ani.

Tot mai multi copii sunt violati in Romania

Si asta in conditiile in care, cea de-a doua categorie de persoane agresate sexual este formata din batrane pensionare. Insa cum sunt tot mai multe cazuri in care medicii legali elibereaza certificate constatatoare a violului pentru micuti de sapte, patru si chiar doi ani, este clar ca ne confruntam cu un sever fenomen social.

Ultimul pe lista victimelor este un baietel de cinci ani dintr-o comuna constanteana, pe care mama sa l-a gasit dezbracat in fata locuintei. Micutul le-a povestit politistilor ca a fost violat aproape in fiecare zi, cand iesea la joaca, de un vecin de doar 11 ani.

author avatar
eNational
325 afisari

1 COMENTARIU

  1. O sa ragusesc de cat o sa repet, lipsa de civilizatie, educatie, incultura si manelizare masiva. Nu vom putea sa ne revenim decat peste 50-60ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger