AcasăNewsMeciul Steaua-Manchester City aduce restrictii in zona Arenei Nationale

Meciul Steaua-Manchester City aduce restrictii in zona Arenei Nationale

Cu doar cateva ore inainte de inceperea partidei din prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, in zona Arenei Nationale vor aparea restrictii de circulatie.

Desi fluierul de start se va auzi la 21.45, incepand cu ora 18, pe mai multe strazi din perimetrul stadionului pe care se va desfasura meciul Steaua-Manchester City, se vor aplica restrictii. Din cate a anuntat Brigada Rutiera, traficul rutier se va restrictiona, progresiv, pe strazile Maior Coravu, Vatra Luminoasa – intre soseaua Mihai Bravu si bulevardul Pierre de Coubertin, pe bulevardul Pierre de Coubertin intre Str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion, pe strada Tony Bulandra, intre strada Vatra Luminoasa si rond strada Maior Coravu, precum si pe strada Sergent Vasile Serbanica, intre Bulevardul Basarabia si zona de acces Arena Nationala.

Totodata, e bine de avut in vedere faptul ca mijloacele de transport in comun care ruleaza pe strada Vatra Luminoasa, avand capat de linie la rondul de pe bulevardul Pierre de Cubertin vor fi deviate pe strada Tony Bulandra, dar si ca aceste restrictii se vor mentine pana la plecarea spectatorilor.

Ca despre solutiile pe care le au soferii, politistii recomanda doua rute ocolitoare, si anume: Soseaua Mihai Bravu-Soseaua Iancului-Soseaua Pantelimon, dar si Bulevardul Unirii-Bulevardul Basarabia-Bulevardul Chisinau-Bulevardul Pantelimon.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger