AcasăNewsMeciul Steaua-Dinamo aduce modificari de trasee RATB si prelungirea circulatiei metroului

Meciul Steaua-Dinamo aduce modificari de trasee RATB si prelungirea circulatiei metroului

Intalnirea din aceasta seara dintre eternele rivale Steaua si Dinamo, meci care se va disputa pe Arena Nationala, aduce, pe langa restrictii de circulatie, si o masura menita sa vina in sprijinul suporterilor care vin la stadion fata masina personala.

Mai precis, returul semifinalelor Cupei Romaniei, care incepe la ora 21.30, pe recent redeschisul stadion Arena Nationala aduce, intr-o prima faza, o serie de restrictii rutiere, in zona locului de desfasurare a meciului, respectiv pe Strada Vatra Luminoasa si pe Bulevardul Pierre de Coubertin, drept pentru care doua linii de troleibuz si una de autobuz vor avea modificari in parcurs. Si anume, din cate anunta RATB, „liniile 86 si 90 vor functiona pe traseul de baza intre terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” si intersectia Str. Vatra Luminoasa/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, pana la Depoul Vatra Luminoasa”, in timp ce autobuzele 104 vor circula pe un traseu modificat, in ambele sensuri, pe Soseaua Iancului- Soseaua Mihai Bravu-Bulevardul Decebal.

La randul lor, reprezentantii Metrorex precizeaza ca in aceasta seara, trenurile de metrou vor sta in parcurs mai mult decat de obicei. Mai precis, vor avea un program prelungit cu doua ore, astfel ca ultimele garnituri vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00 pe liniile M1, M2 si M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al operatorului de metrou, si vor circula la o distanta de 10-12 minute.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger