AcasăNewsMeciul ROMANIA-UNGARIA: Restrictii de circulatie in Bucuresti

Meciul ROMANIA-UNGARIA: Restrictii de circulatie in Bucuresti

Microbistii numara orele pana la inceperea partidei dintre nationala Romaniei si selectionata Ungariei, care va avea loc vineri seara pe National Arena. Soferii, insa, vor trebui sa stie din timp ca meciul va aduce restrictii in trafic, in apropierea stadionului.

Astfel ca, pentru a nu avea surprize neplacute, e bine sa stiti din timp pe ce sosele va fi oprita circulatia, si mai ales care sunt rutele ocolitoare. Incepand cu orele 15, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune restrictionarea graduala a circulatiei autovehiculelor pe urmatoarele strazi: Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena; Str. Vatra Luminoasa, intre Sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin; Str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National Arena. De asemenea, restrictiile vizeaza si strazile pe care le intersecteaza respectivele bulevarde.

De precizat ca masura nu se aplica mijloacelor de transport in comun. Cat despre rutele ocolitoare pe care le puteti folosi in aceasta zi, cand se desfasoara meciul ROMANIA-UNGARIA, acestea sunt: Soseaua Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon; Bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chisinau – sos. Pantelimon.

Totodata, reprezentantii Brigazii Rutiere Bucuresti amintesc intr-un comunicat de presa ca accesul posesorilor de autoturisme in incinta Stadionului National Arena, pentru a asista la partida ROMANIA-UNGARIA, se poate face prin intrarile dinspre Bulevardul Basarabia si strada Maior Coravu.

Tricolorii antrenati de Piturca vor intra pe teren vineri, de la ora 21.00, cand va incepe, pe Arena Nationala, meciul Romania-Ungaria, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014 (Brazilia).

625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger