AcasăNewsMeci nul intre Hidroelectrica si „baietii destepti”

Meci nul intre Hidroelectrica si „baietii destepti”

Patronul Alro, Vitali Matchitski, nu a fost invins de autoritatile romane

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a avut ieri negocieri cu magnatul rus Vitali Matchitski, patronul combinatului Alro. Acesta nu prea vrea sa plateasca in plus pentru energia electrica.

Patronul Alro, Vitali Matchitski, nu a fost invins de autoritatile romane

Discutiile, care vor fi purtate cu fiecare dintre „baietii destepti”, au avut in vedere renegocierea contractului de energie ieftina dintre Hidrolelectrica si Alro, cel mai mare consumator de energie electrica din Romania.

Sediul Alro

La momentul numirii ca administrator judiciar la Hidroelectrica a firmei Euro Insol, coordonatorul acesteia, Remus Borza, era pus pe fapte mari.„Pot anula orice contract pagubos, si pe cele cu <baietii destepti>, si altele”, avertiza Borza. El a si-a temperat insa tonul ieri. „Meci nul. Nici noi nu i-am convins pe ei, nici ei pe noi. Au avut o oferta imbunatatita, dar departe de asteptarile noastre”, a recunoscut Borza. El a mentionat ca discutiile cu Matchitski vor fi reluate saptamana viitoare. Euro Insol poarta in prezent negocieri cu Electromagnetica, Alpiq, Elsid, Electrocarbon, iar vineri va avea o intalnire si cu Energy Holding.

author avatar
Arpad Dobre
503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger