AcasăNewsMazăre, om la „casa" lui – se căsătorește astăzi la Rahova

Mazăre, om la „casa” lui – se căsătorește astăzi la Rahova

Radu Mazăre se căsătorește, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde își execută pedeapsa. La ceremonie este permis accesul a maximum 10 persoane.

Radu Mazăre Sursa foto Twitter

Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri. “Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia”, a declarat Mihai Mazăre.

Tot el a adăugat că nici vestimentația nu va fi una specială: “Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. (…) Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem”.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor fi căsătoriți chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanței și-a sărbătorit ziua alături de familie.

Potrivit fratelui său, nu vor putea face fotografii. “Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuță într-un dulap cum fac toți și acolo rămân până ieși”, a mai explicat Mihai Mazăre.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger