AcasăNewsMazare face plimbari in cerc. Nu s-a vazut cu Dragnea

Mazare face plimbari in cerc. Nu s-a vazut cu Dragnea

Avocatul lui Radu Mazare a declarat, ieri, ca fostul primar al Constantei nu s-a intalnit, pana in prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflati in carantina in Penitenciarul Rahova. Avocatul a mai spus ca fostul edil se simte bine, face plimbari in cerc, in curtea unitatii, si s-a inscris la revista penitenciarului.

”Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, in cerc, se invarte in curtea penitenciarului. Citeste, scrie, s-a inscris la revista penitenciarului unde va incerca sa expuna prin ce a trecut. Stiu de plangerea de la CEDO, dar se va face dupa motivarea sentintei, care inca nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazare, Lizeta Haralambie, dupa ce a iesit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar. Potrivit aparatorului, clientul sau nu s-a intalnit, pana in prezent, cu Liviu Dragnea, aflat si el la Penitenciarul Rahova, tot in carantina pentru 21 de zile. „Nu s-au vazut, nu sunt in camera impreuna. El este cu alti doi detinuti, dar nu s-au vazut. Nu avea cum. Se vor intalni, nu se vor intalni – ramane de vazut. El este puternic , este un tip care s-a obisnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plange de absolut nimic”, a declarat avocatul. Dupa trecerea perioadei de carantina, autoritatile urmeaza sa decida unde va executa Radu Mazare perioada de 9 ani de inchisoare. Mazare a fost extradat din Madagascar dupa ce autoritatile de acolo l-au retinut pe aeroportul de la Antananarivo. Fostul edil al Constantei fusese dat in urmarire internationala dupa ce instanta suprema a decis ca trebuie sa execute 9 ani de inchisoare in dosarul terenurilor si plajelor din Constanta.

author avatar
Ramona Feraru
289 afisari

1 COMENTARIU

  1. MAZARE<<<<TE ROG SA_TI IMAGINEZI CA ESTI PE FALEZA DIN CONSTANTA SI PRIVESTI LA DEZASTRUL CAZINOULUI____DEZASTRU DIRIJAT DE TINE IN TIMPUL FUNCTIEI DE PRIMAR AL ORASULUI C_TA< CU BANII C_TEI AI FACUT BUNGALOURI IN MADAGASCAR SI MULTE ALTE MIZERIII LASIND ORASUL IN PARAGINA_____ CE CREZI CA VEI OBTINE LA
    CEDO???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger