AcasăNewsMax Balasescu, "saltat" de DNA inainte de "branconarea" lui Igas

Max Balasescu, „saltat” de DNA inainte de „branconarea” lui Igas

Max Balasescu

La judecarea recursului impotriva arestarii preventive „procurorul vrajitoarelor”, Max Balasescu, a declarat ca DNA a tinut neaparat sa-l retina fiindca altfel s-ar fi apucat de „branconaj”.

Procurorul Balasescu sustine ca privarea sa de libertate are legatura cu dosarele grele la care lucra

Desi sunt foarte multi ochi atintiti asupra acestui caz, in continuare incatusarea lui Max Balasescu ramane un mister din ce in ce mai greu de elucidat, intrucat procurorul era renumit pentru devotamentul fata de meserie. Mai mult, dupa ce a „legat” unele din cele mai periculoase clanuri din Bucuresti, e greu de crezut ca Balasescu s-ar fi poticnit tocmai la niste vrajitoare si, mai degraba, sta in picioare versiunea in care procurorul a dat prin anchetele sale peste ceva mult prea periculos si trebuia oprit la timp.

“Invinuitul-denuntator Dobrescu a mai facut un denunt si impotriva unui judecator de la Curtea de Apel Bucuresti, care a judecat ceva in dosarul vrajitoarelor, cu asta se ocupa el. In 24.12.2011 am fost chemat ca martor la DNA in dosarul colegului si prietenului meu, Mihai Betelie, si mi s-a cerut demisia si am refuzat. (…) Toti avocatii din dosar stiau ca acest individ va fi scos de sub urmarire penala, sechestrul din banci era pe conturi goale. Pentru ce sa cer 300.000 de euro? Eram tampit? Dobrescu a venit de mai multe ori la mine in birou in ziua aceea, dar nu m-a gasit, mi-a lasat chiar si un biletel pe birou, ca s-a prezentat la audieri. (…) Probabil DNA sustine ca sunt un pericol social daca sunt pus liber pentru ca ei cred ca ma apuc de «branconaj’»”, a explicat procurorul in sala de judecata, dupa cum relateaza luju.ro.

Traian Igas

Asadar in fata instantei care a decis mentinerea sa in arest, Max Balasescu foloseste un termen care ar putea fi o trimitere catre ministrul de Interne, Traian Igas, de dosarul  caruia urma sa se apuce. Sau poate nu si totul ni se pare…

author avatar
Ciprian Purice
952 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger