AcasăMatthew McConaughey e tatic a treia oara!

Matthew McConaughey e tatic a treia oara!

Matthew McConaughey (foto: buntybubly.com)

Actorul Matthew McConaughey si sotia lui au toate motivele din lume sa fie bucurosi, pe final de an. Camila Alves a nascut, vineri, intr-o clinica din Texas, al treilea copil al familiei.

Matthew McConaughey (foto: buntybubly.com)

McConaughey a primit cel mai frumos dar de Sarbatori. Si-a tinut in brate pentru prima oara bebelusul, o fetita, din cate anunta sursele citate de site-ul american TMZ. Deocamdata nu se cunosc foarte multe informatii despre noul membru al familiei actorului in varsta de 43 de ani, fericitul eveniment nefiind confirmat inca de catre reprezentantii actorului.

Cu siguranta, insa, Matthew si frumoasa lui sotie, Camila, in varsta de 30 de ani, sunt foarte incantati si se bucura de fiecare clipa alaturi de cel de-al treilea copil al familiei intemeiate oficial in aceasta vara. McConaughey si Alves au ales sa semneze actele dupa ani buni de relatie, timp in care au devenit parintii unui baietel, Levi, in varsta de patru ani, si ai unei fetite dragalase foc, Vida (doi ani).

Chiar daca in ultima perioada Matthew McConaughey s-a implicat trup si suflet la filmarile „The Dallas Buyers Club”, rol pentru care a slabit infiorator, ajungand sa fie doar piele si os, se pare ca actorul si-a luat o scurta si binemeritata pauza pentru a fi alaturi de sotie si de bebelus.

author avatar
Cristina Stefan
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger