AcasăMatteo, transformare radicala! Ce reactie a avut un jurat de la "Te...

Matteo, transformare radicala! Ce reactie a avut un jurat de la „Te cunosc de undeva” cand l-a vazut la antrenamente!

L-au privit si abia daca au recunoscut cine se ascunde in spatele deghizarii ca la carte! Daca n-ar fi aflat saptamana trecuta ca, in urma tragerii de sorti, cantaretul a trebuit sa intre in pielea solistului trupei Inner Circle, putini si-ar fi dat seama ca pe scena de la „Te cunosc de undeva” nu e Calton Coffie, ci Matteo!

Machiajul, peruca si tinuta – completate, fireste, de timbrul vocal adaptat celui al liderului formatiei celebre pentru hituri ca „Sweet” sau „Games people play” – l-au transformat pe Matteo in copia fidela a lui Coffie. Interpretul piese „Amandoi” a fost cu adevarat de nerecunoscut, lucru confirmat si de Andrei Aradits.

De altfel, dintr-un motiv cu totul aparte, exigentul jurat a fost si cel care i-a sarit in spate concurentului, la antrenamentele pentru editia ce va fi difuzata miercuri seara. Ce anume l-a facut sa aiba aceasta reactie surprinzatoare, va explica Matteo insusi, in aceasta seara, cand aveti ocazia sa-l vedeti interpretand, pe scena „Te cunosc de undeva”, o melodie cunoscuta, a la Inner Circle.

[youtube]HkAUrka9bJY[/youtube]