AcasăNewsMatteo Politi îşi deschide clinică

Matteo Politi îşi deschide clinică

Doctorul cu 8 clase se visează iar șef

 Medicul cu opt clase, Matteo Politi, a declarat că este hotărât să-și continue cariera în medicină. Acesta a spus pe conturile sale de socializare că după ce a fost pus în libertate vrea să își deschidă propria clinică.

Doctorul cu 8 clase se visează iar șef

Matteo Politi susține că cei care vor lucra în cadrul clinicii pe care o va înființa vor fi medici de valoare și că instituția va funcționa la standarde europene. Pe de altă parte, chiar dacă a fost prins cu nereguli grave şi a petrecut o perioadă bună de timp în spatele gratiilor, Matteo Politi spune că și-a revenit și este decis să-şi îndeplinească visul. „Clinica va fi deschisă şi va avea cei mai buni medici din Europa. În curând, când voi termina totul, voi trimite tuturor prietenilor de pe Facebook și de pe Instagram o invitație la gala de inaugurare cu un cadou de bun venit”, a scris acesta pe Instagram. Matteo Politi a fost în arest preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept. Ulterior, magistrații au ridicat măsura. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi de exercitarea fără drept a profesiei. În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului. La începutul lunii februarie, Matteo Politi a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici în timp ce încerca să fugă din ţară.

author avatar
Ramona Feraru
234 afisari

3 COMENTARII

  1. Romania colonie bolnava. In alta parte ar fi fost dat afara fara drept de a mai reveni; noi il lasam sa deschida clinica. Pai parca a fost condamnat pentru exercitarea fara drept a meseriei de medic. Acum poate?

  2. Am sa vin sa fac o marire de cuc dadaca il face prea mare propun sa-l scurteze cu o treime.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger