AcasăNewsMăsurile luate de polițiști după ce doi bărbați și-au cărat pumni și...

Măsurile luate de polițiști după ce doi bărbați și-au cărat pumni și picioare în parc. Mărul discordiei: un leagăn (VIDEO)

Doi copii din Iaşi s-au certat din cauza unui leagăn dintr-un parc şi şi-au chemat taţii. Cei doi s-au bătut, bătaia fiind filmată şi publicată pe reţelele de socializare.

Incidentul între cei mici a pornit de la un leagăn, dintr-un parc de joacă. Copiii s-au certat şi unul dintre ei şi-a sunat tatăl, care i-a făcut observaţie celuilalt copil. La rândul său, şi acesta şi-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observaţie copilului lui, a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe celălalt adult.

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zonă. Imaginile au fost văzute şi de către poliţişti, care s-au autosesizat şi au început cercetările într-un dosar de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat fizic cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iaşi, de faţă fiind şi alte persoane”, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
232 afisari

4 COMENTARII

  1. Toti tampitii se divid apoi incep sa-si marcheze teritoriu urinand pe ceilalti. Trebuie sa li se confiste copiii. .

  2. Cand o sa creasca plodu si nu o sa gaseasca femei o sa le omoare ca nici tasu nu a avut parte de leagan. Mai stati in pisda mumi in casa debililor cronici bipolarilor una esti in inchipuire alta faci la real.

  3. Ce credeti ca Dinca ala nu era frumusel cand era mic. Si toate tatele il pupa si il dezmierda il tragea de falcile alea lacome de țâță la coada la lapte, pana intr-o zi cand mumasa a palmuit o țața ce sa baga in fata la coada. Copilul frumusel a inteles ca bataia te mentine in rand si mai tarziu a inceput prin a bate fetele pana le scotea dintii, debilu. La Caracal caruta a rasturnat o gramada de prosti. Printre ei necazul a adus si pe mama tampitilor care naste mereu tripleti de sex diferit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger