AcasăNewsMasuri soc ale PSD impotriva DNA

Masuri soc ale PSD impotriva DNA

Pesedistii aflati la guvernare se pregatesc sa joace baba-oarba cu DNA-ul

Pesedistii si-au muncit creierii cu folos: au descoperit o metoda care sa-i puna la adapost de lunga mana a DNA.

Pesedistii aflati la guvernare se pregatesc sa joace baba oarba cu DNA ul

Cum rezolvarea problemei abuzului in serviciu treneaza, lasand astfel la dispozitia DNA-ului un camp de vanatoare foarte larg, pesedistii au decis ca asa nu se mai poate, trebuie sa se protejeze singuri. Dupa o lunga chibzuinta, o minte inspirata si-a amintit de o masura folosita de ceausisti: celebra rotire a cadrelor. Si asa s-a nascut ideea mutarii demnitarilor de rang mai mic (secretari de stat, subsecretari de stat si sefi de servicii) de pe o functie pe alta, suficient de rapid cat sa le inoade procurorilor DNA anchetele si nervii. Promotorii readucerii la viata a metodei rotirii cadrelor au decis si ca ramanerea in noile functii sa nu depaseasca sase luni. Termen ales nu la intamplare ci in directa legatura cu durata obisnuita a unui filaj organizat de DNA: patru – cinci luni.

Prinde orbul, scoate-i ochii!

Ca urmare a noii strategii pusa la cale de PSD, anchetatorii nu vor mai apuca sa puna bine pleoapa pe un potential client ca acesta o va si zbughi din functie, lasand toate proiectele demarate de el care in ce stadiu se va afla. Cel care va veni in functie le va continua, cu sau fara modificari, dar asta inseamna si ca stabilirea responsabilitatii, in cazul in care DNA considera ca lucrurile nu sunt cuser, va fi extrem de dificila. Ca sa nu fie cu suparare in partid, pesedistii au decis sa nu aduca oameni noi (ceea ce ar insemna sa se certe o data la sase luni pe numele persoanelor promovate in functiile vizate de rotirea cadrelor) ci pur si simplu sa-i mute pe actualii secretari de stat, subsecretari de stat si sefi de servicii dintr-un minister in altul, pe functii echivalente. Conform informatiilor razbatute din PSD, primele rocade vor avea loc imediat dupa Revelion si ele vizeaza mutari de la Ministrul Dezvoltarii la Ministerul Educatiei si de la Mediu la Finante. Noii veniti vor fi imputerniciti sa exercite atributiile functiei proaspat capatate si, inainte de a fi definitivati, vor fi din schimbati din nou si asa mai departe. Conform pesedistilor care au pus la cale strategia, totul se va solda cu procurorii DNA pusi pe urmele unor afaceri incepute de un Ionescu, continuate de un Popescu si finalizate de un Georgescu, situatie de natura a transforma anchetele DNA intr-un joc gen ”prinde orbul scoate-i ochii”.

author avatar
Simona Badulescu
942 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romania este o tara PRABUSITA de catre MAFIA care a capturat-o dupa 1989. SATATUL ESTE DISOLUTIONAT…………PARTIDELE POLITICE SUNT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
    Institutiile si autoritatile statului SUNT obligate sa functioneze dupa legile si principiile MAFIEI.
    ADUNATURA DE TROGLODITI DIN PARLAMENT AU ELABORAT CONTINUU DUPA 1990 LEGI PENTU ai favoriza pe BANDITI, HOTI, TRADATORI, TICALOSI, CURVE, ETC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger