AcasăNewsMasuri pentru programul privind cainii fara stapan. Oprescu: Democratia nu inseamna dezordine...

Masuri pentru programul privind cainii fara stapan. Oprescu: Democratia nu inseamna dezordine publica

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca reprezentanti ai Politiei, Jandarmeriei, Politiei Locale si ASPA au stabilit masuri pentru ca programul privind gestionarea maidanezilor sa continue in Bucuresti.

Sorin Oprescu a convocat o sedinta de lucru, la sediul Primariei Capitalei, in urma acesteia stabilindu-se masuri de urgenta pentru ca programul privind gestionarea cainilor fara stapan in Bucuresti sa continue, in bune conditii.

La sedinta au participat reprezentanti ai Politiei si Jandarmeriei Capitalei, ai Politiei Locale Bucuresti si ai Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), se arata intr-un comunicat al municipalitatii. De comun acord, cei prezenti au concluzionat ca, desi normele metodologice ale legii cainilor fara stapan (Legea 258/2013) sunt suspendate, temeiul legii exista, ceea ce inseamna ca programul de gestionare a cainilor fara stapan se poate derula fara probleme, potrivit municipalitatii.

„Va invit la actiune solidara, in spiritul legii. Sa gasim impreuna modalitatea de a functiona corect. Va rog sa ne asistati, sa ne ajutati sa nu se mai intample asemenea conflicte, sa asigurati ordinea si linistea publica, astfel incat echipele de prinzatori sa-si poata face datoria, fara teama de a fi agresate de asa-zisii iubitori de animale. Democratia nu inseamna dezordine publica”, a spus Oprescu, potrivit comunicatului citat.

Foto: b365.ro

author avatar
Alina Costache
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger