AcasăNewsMasinile lui Mihail Vlasov, scoase la vanzare de Camera de Comert

Masinile lui Mihail Vlasov, scoase la vanzare de Camera de Comert

Mihail Vlasov

Camera de Comert a decis sa scoata la vanzare doua dintre masinile de lux folosite de Mihail Vlasov, fostul presedinte al institutiei, arestat la domiciliu pentru luare de mita.

Vlasov, acuzat de trafic de influenta si luare de mita, a fost suspendat din functie pe 21 martie. Fostul presedinte al Camerei de Comert a fost prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro de la un afacerist care ii promisese un milion de euro pentru a-l ajuta intr-un dosar.

Vlasov a fost arestat preventiv in 19 martie, iar condamnarea acestuia a fost transformata, ulterior, in arest la domiciliu.

Conform digi24.ro, actuala conducere a Camerei de Comert vrea sa recupereze o parte din paguba creata de Vlasov si a scos la vanzare doua masini de lux folosite de fostul presedinte.

Este vorba despre un Rolls Royce Phantom achizitionat in 2008, la mana a doua, pentru 250.000 de euro si un Cadillac Escalade din 2007, cumparat cu 140.000 de euro.

Preturile pentru care cele doua limuzine sunt disponibile este aproximativ la jumatate. Rolls Royce-ul poate fi achizitionat acum, de la Camera de Comert, cu 135.000 de euro, iar Cadillac-ul cu 70.000 de euro. Ba chiar reprezentantii Camerei de Comert au precizat ca preturile sunt negociabile.

author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger