AcasăNewsMaşini scoase la licitaţie de ANAF. Un BMW 320, vândut la un...

Maşini scoase la licitaţie de ANAF. Un BMW 320, vândut la un preț de chilipir

bmwMaşini scoase la licitaţie de ANAF. Un BMW 320, vândut la un preț de chilipir

ANAF scoate periodic mașini la licitație, vehicule care au fost confiscate din diferite motive de la proprietarii lor, astfel că românii pot face adevărate afaceri în urma cumpărării acestora.

Gama de mașini pusă la dispoziție de ANAF celor interesați este extrem de largă, iar șansele de cumpărare a unei mașini la preț de chilipir sunt reale. Cei care ajung la licitație trebuie să liciteze prețul cel mai mare.

BMW 320, vândut cu aproape 6.000 lei

Practic te poți alege cu un BMW 320 la preț la care în mod normal cumperi un smartphone de ultimă generație.

În data de 12 ianuarie, la ora 12.00, în Bușteni, Bulevardul Libertății, nr. 89 se va vinde la licitație un autoturism BMW 320, an fabricație 2000. Prețul de pornire este de 5.651 lei.

De asemenea, în data de 10 ianuarie, la aceeași adresă din Bușteni, la ora 11.00, se vor vinde mai multe vitrine și lăzi frigorifice, dar și un telefon mobil Samsung și un televizor LG. Prețurile de pornire pentru fiecare bun în parte variază între 182 de lei și 3 112 lei.

Ford Focus Tournier an fabricație 2004 – preț pornire 2000 de lei.

Audi A6 an fabricație 2002, preț pornire licitație 3000 lei.

Peste 60 de piese de camion noi, cu prețuri care variază între 15 lei și 1000 lei.

author avatar
Andreea Vlad
2.182 afisari

9 COMENTARII

  1. Cand vedem ca o sa dea socoteala dihaniile mari din mafia imobiliara,Pipera,Snagov,Baneasa,impreuna cu generalii,notarii si judecatorii care au fost complici la mafiaANRP????
    Avem traficanti de arme nucleare si teroristi inRomania deghizati in „bancheri” si „dezvoltatori imobiliari”???? Adica cei cu pedofilia,serviciul ContrainformatiiIGPR si UM0215cu Ciolos si unqiuletzul V.Ardelean plus grupul Ghitza-Cocos-Becali

    • Cine era mafia cu cazinourile „LasVegas”??? Tot ei….traficantii de copii si arme..cine este ING Bank?¿?? Tot ei

    • Hai umflati baloane cu BMW din anul2000….si astia au diamante si aur de trilioane de euro in Brazilia,Panama,CostaRica.

      • Cand dispare mafia DIE-GRU cu Icsarescu,Stolojinschi,Petrov,MirceaCosea????Ei suntEl Kapo di Tutti Kapi din MAFIA BANCARA

        • Au furnizat copii si arme nucleare cu Maxwell si GertrudeFiala…centrul de comanda e Viena plus Davos

      • Pana si curvele sunt expirate la22de ani,au kilometrajul dat peste cap.BMW-ul respectiv poate fi dat la muzeu…uitati copii unBMW cu care s-a plimbat MohammedAtta cand a venit la Mariott Bucuresti sa planuiasca atentatele de laWTC11sept2001 cu NielsSchnecker si Fatih Taher pe aceeasi canapea unde serveau masa DorinCocos si JijiBecali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger