AcasăNewsMașini incendiate și amenințări cu moartea după restructurările de la Protecția Copilului...

Mașini incendiate și amenințări cu moartea după restructurările de la Protecția Copilului Bacău

masiniMașini incendiate și amenințări cu moartea după restructurările de la Protecția Copilului Bacău

Amenințări mafiote la Protecția Copilului Bacău. Directorul general al instituției a primit mai multe amenințări cu moartea, după ce a făcut restructurări în instituție. Acum câteva luni, un microbuz și opt autoturisme parcate în curtea DCASPC au fost incendiate.

De asemenea, amenințări a primit și președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea: „Am amplasat o bombă. Nu e glumă”.

9 mașini, incendiate în mod misterios

Potrivit Digi24, în urmă cu câteva luni, mai multe autoturisme de la Direcția pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Bacău au fost incendiate în mod misterios. Până acum, polițiștii au doar un cerc de suspecți, nu i-au identificat pe făptași, însă bănuiesc că aceste incendieri au pornit de la faptul că în instituție au loc mai multe restructurări.

După aceste evenimente, președintele Consiliului Județean Bacău și directorul de la Direcția pentru Protecția Copilului au primit mesaje de amenințare cu moartea, atât cei doi cât și familiile acestora, respectiv părinții și copiii.

Președintelui Consiliului Județean Bacău i se cere să-l demită pe directorul de la Protecția Copilului și de asemenea să renunțe la acele restructurări iar directorului de la Protecția Copilului i se cere să-și dea demisia.

Procurorii au reținut un suspect

Directorul DGASPC Bacău a început să primească amenințări cu moartea după restructurarea a 300 de posturi din instituție. Un lider de sindicat a fost reținut de procurori în acest caz.

Marți, 13 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au efectuat mai multe percheziții la sediul DGASPC Bacău. Procurorii l-au reținut pentru 24 de ore pe Laurențiu Isvoranu, liderul Sindicatului Salariaților din Asistență Socială Bacău, unul dintre sindicatele din DGASPC Bacău.

Printre persoanele audiate în acest caz s-ar număra, potrivit unor surse judiciare, și jurista instituției, dar și soția liderului de sindicat.

„Răsuflu ușurat, într-un fel, că m-am săturat de amenințări. De 2 luni, eu și familia mea trăim în teroare. Am primit amenințări cu moartea, ca să-mi dau demisia, iar mesajele s-au oprit abia acum o săptămână”, a declarat Cristian Codreanu, directorul general al DGASPC Bacău, pentru Ziarul de Bacău.

author avatar
Andreea Vlad
645 afisari

7 COMENTARII

  1. Bravo, fosti angajati ai …culmea ! Protectiei copilului , cu manifestari de tip mafiot.
    De ce era asa tentant postul la Protectiei copilului ? Salariul de boss?
    Nu….poate trafic de minori?

  2. S-au apucat parazitii banului public de terorism?Cred si eu ,ciolanul e plin de friptura.Bineinteles ,politia, care cica ne apara ca sa ii pensionam la varste la care altii se apuca de facut copii , ii va gasi la calendele grecesti.

  3. VREM IN SMEKERENGEN……CA SI LA MARILE CAPITALE SE INCENDIAZA MASINI……URS-SULLA VON DERBLASEN IS HORNY

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger