AcasăNewsMașini făcute scrum, după ce un parc auto a fost afectat de...

Mașini făcute scrum, după ce un parc auto a fost afectat de un incendiu puternic – VIDEO

Mașini făcute scrum, după ce un parc auto a fost afectat de un incendiu puternic - VIDEO

Pompierii au fost chemați, marți dimineață, când încă nu se luminase de ziuă, să vină de urgență pentru a stinge un incendiu izbucnit la un parc de dezmembrări auto aflat în localitatea buzoiană Vadu Pașii.

Iar intervenția a început cu puțin după ora 3 dimineața și, din câte anunță ISU Buzău, a fost una dificilă, avânt în vedere fumul degajat de incendiu, dar și faptul că flăcările au fost intensificate de vânt.

Patru autospeciale de lucru cu apă și spumă au fost folosite pentru a localiza și stinge focul. Conform sursei citate, aproximativ 27 de autoturisme au fost afectate de incendiu. S-a reușit salvarea mai multor mașini aflate în apropierea locului unde s-au manifestat flăcările, iar intervenția pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă și la clădirile din vecinătate.

Din primele concluzii ale cercetărilor făcute în vederea stabilirii condițiilor în care a izbucnit incendiul rezultă drept cauză probabilă un scurt-circuit ”produs la instalația electrică a unui container – vestiar din apropiere”.

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger