AcasăNewsMasina unui jurnalist, incendiata. Fostul premier Grindeanu: "o incercare de intimidare"

Masina unui jurnalist, incendiata. Fostul premier Grindeanu: „o incercare de intimidare”

Fostul sef al Guvernului si, totodata, fost presedinte al Consiliului Judetean Timis a ales sa iasa public cu un mesaj, dupa ce s-a aflat ce s-a intamplat cu masina unui ziarist de investigatii din orasul de pe Bega.

sursa foto: Facebook

Dupa ce informatia ca autoturismul jurnalistului Dragos Bota, parcata in apropierea blocului in care locuieste acesta, a ars noaptea trecuta, Sorin Grindeanu si-a spus punctul de vedere cu privire la cele intamplate in acest caz. „Timisoara a fost noaptea trecuta scena unui incident extrem de grav: masina jurnalistului Dragos Bota a fost incendiata. Este, fara doar si poate, o incercare de intimidare, un atac la libertatea de exprimare. Astfel de fapte sunt condamnabile si sper ca organele de ancheta sa ii aduca in fata instantelor de judecata pe autori. Nu mi-am imaginat vreodata ca in Timisoara se poate ajunge la astfel de gesturi, la amenintari mai mult decat evidente, la incendieri de masini sau altfel de fapte reprobabile”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Asa arata masina jurnalistului, dupa incident (sursa foto: pressalert.ro)

Intre timp, politia a demarat o investigatie, menita sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs incendiul care a avariat serios masina editorului-sef al pressalert.ro. Ramane de vazut daca se confirma ipoteza ca ar putea fi vorba despre vreun gest sarvarsit cu intentie sau de vreun scurtcircuit ori o alta cauza.

316 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger