AcasăNewsMaşină răsturnată pe DJ 691: un bărbat a murit, doi copii -...

Maşină răsturnată pe DJ 691: un bărbat a murit, doi copii – răniţi

Salvatorii au intervenit în număr mare, sâmbătă, la locul unui grav accident care s-a soldat cu rănirea a trei persoane şi decesul unui bărbat.

Alerta la 112 s-a dat după ce o maşină s-a răsturnat, pe drumul județean (DJ) 691, în apropiere de localitatea Pișchia, din Timiş. Doi adulţi şi doi copii au suferit leziuni, un bărbat şi unul dintre minori fiind prinşi între fiarele autoturismului. După ce s-a reuşit descarcerarea lor, cei doi au fost preluaţi, asemeni celorlalte două victime ale accidentului, de către echipajele medicale ajunse la faţa locului. Trei dintre răniţi au fost duşi la spital, însă din păcate nu s-a mai putut face niic pentru salvarea bărbatului. ”La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD, 17 pompieri și 2 ambulanțe SAJ”, conform ISU Timiş.

La locul nefericitului eveniment rutier au ajuns şi poliţiştii, care au făcut cercetări pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul.

sursa foto: ISU Timiş

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger