AcasăNewsMașina prefectului de Olt, distrusă în trafic de un incendiu - VIDEO

Mașina prefectului de Olt, distrusă în trafic de un incendiu – VIDEO

sursa foto: realitateaoltului.ro

Incidentul a avut loc vineri, pe raza unei localități din județul Olt. În urma incendiului, mașina oficialului – reprezentantul Guvernului în teritoriu – a fost foarte puternic avariată.

Autoturismul a luat foc în timp ce se afla pe șosea. S-a întâmplat în comuna Vlădila, din judeţul Olt.

Mașina aparţine prefectului de Olt, Mario de Mezzo, iar la volan se afla Diana Creţu, şefa Cancelariei Prefectului, potrivit realitatea.net.

sursa foto: Mario De Mezzo/Facebook

Femeia a ieșit la timp din mașină, nefiind rănită

Femeia a reușit să iasă la timp din autoturism. Și, din fericire, nu a avut de suferit de pe urma incidentului. La fața locului au ajuns nu doar pompierii, ci și un echipaj SMURD. „La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă.

Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Autoturismul a fost, însă, distrus aproape în întregime – 90%- de flăcări. De altfel, din imaginile surprinse la fața locului se pot vedea proporțiile pagubelor înregistrate la nivelul mașinii, ca urmare a incendiului. Cel mai probabil, incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit.

Diana Creţu ocupă din luna august funcția de director al Cancelariei Prefectului, fiind vicepreședinte si purtător de cuvânt PNL Sector 1.

author avatar
Andrei Coman
564 afisari

4 COMENTARII

  1. Problema nu e motivul incendierii, ci lansarile jignitoare la adresa soferitei, ca baronul CJ de Olt nu e informat cand prefectul de Olt intra intr-un spital ? Ca ii trebuie protectia muncii? Chiar ? Si ministrului sau prim ministrului i se face protectia muncii cand intra in spital?
    Sau in Olt, inspectia inopinata se anunta?
    Ce tupeu are baronul de Olt?

  2. Eu știu ca pe aceste mașini sant soferi angajați, ca nu se conduc de oricine și mai ales doar în interesul serviciului. Cred ca SEFA e buna de plata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger