AcasăNewsMașină luată de vânt în Sibiu/Autoturismul a ajuns într-un sens giratoriu

Mașină luată de vânt în Sibiu/Autoturismul a ajuns într-un sens giratoriu

sursa foto: oradesibiu.ro - Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Vijeliile au afectat mai multe zone din țară, producând pagube însemnate. Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe fondul unei furtuni. Vântul care a suflat cu putere a „purtat” un autoturism până în mijlocul unei intersecții. S-a întâmplat în Sibiu.

O mașină a ajuns în mijlocul unui sens giratoriu, după furtuna care a avut loc miercuri după-amiaza la Sibiu, relatează Ora de Sibiu.

Cel mai probabil, șoferița a uitat să tragă frâna de mână, astfel că mașina, un Matiz, a ajuns dintr-o parcare, „mânat” de vânt, tocmai în sensul giratoriu de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Și-a luat mașina din intersecție

Conducătoarea auto a intervenit și și-a recuperat mașina din intersecție, parcând-o regulamentar.

Mai multe localități din județul Sibiu s-au aflat, miercuri, sub avertizare Cod Roșu de vijelii puternice, descărcări electrice, grindină și averse.

De altfel, pompierii sibieni au transmis, miercuri, prin intermediul paginii de Facebook a ISU Sibiu, o serie de recomandări pentru populație, în contextul unei avertizări de vreme rea. E vorba despre avertizarea Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, emisă se ANM, pentru intervalul 26 iulie ora 10-27 iulie ora 02. Oamenii au fost sfătuiți să evite deplasările pe durata avertizării meteorologice.

„În situația manifestării vântului puternic, întrerupeți orice activitate desfășurată în aer liber și adăpostiți-vă în imobile sau spaţii închise, care să vă asigure protecţia”, au transmis pompierii.

author avatar
Andrei Coman
397 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger