AcasăNewsMașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și...

Mașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și cui i-ar aparține autoturismul! – VIDEO

Mașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și cui i-ar aparține autoturismul! - VIDEO (foto: captură video Antena3)

S-a dat alerta, sâmbătă, înainte de ivirea zorilor, după ce un autoturism parcat a fost cuprins de flăcări.

Din primele informații, incidentul s-a întâmplat în cursul acestei dimineți, în Giarmata, o localitate din județul Timiș aflată în apropierea municipiului Timișoara.

Din imaginile surprinse de camere de supraveghere și prezentate de Antena 3, reiese că o persoană – cu o glugă pe cap și părând a avea fața acoperită – a coborât dintr-un autoturism și s-a apropiat de mașina parcată, stropind-o cu un lichid. La scurtă vreme, se observă faptul că izbucnesc flăcări, în primă fază în zona portbagajului.

Totodată, se poate vedea că la scurtă vreme după aceea, autoturismul din care a coborât persoana respectivă dispare din cadru, semn că s-a îndepărtat din zonă.

”Mașina este a unui luptător MMA care stă în Gearmata. (…) Acesta participa la un chef, (…) într-o casă închiriată, aflată în apropiere”, din câte a declarat jurnalistul Dragoș Boța, de la Press Alert, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune menționat.

Ipoteză

Rămâne ca poliția să stabilească exact ce anume s-a întâmplat în acest caz. ”Cel mai probabil, vorbim despre o reglare de conturi. Până la acest moment nu a fost ridicat niciun suspect, pentru a fi audiat în legătură cu incendierea acestei mașini”, a mai precizat Boța.

În urmă cu doar câteva săptămâni, salvatorii au intervenit pe o stradă din Deva, în ajutorul unui bărbat aflat într-o situație de risc. La acel moment, jandarmii au anunțat că, ”din spusele martorilor dar și ale bărbatului acesta ar fi încercat să se sinucidă, dându-și foc în interiorul unui autoturism abandonat” – CITIȚI DETALII AICI.

338 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger