AcasăNewsMașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și...

Mașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și cui i-ar aparține autoturismul! – VIDEO

Mașină incendiată în județul Timiș. Ce au surprins camerele de supraveghere și cui i-ar aparține autoturismul! - VIDEO (foto: captură video Antena3)

S-a dat alerta, sâmbătă, înainte de ivirea zorilor, după ce un autoturism parcat a fost cuprins de flăcări.

Din primele informații, incidentul s-a întâmplat în cursul acestei dimineți, în Giarmata, o localitate din județul Timiș aflată în apropierea municipiului Timișoara.

Din imaginile surprinse de camere de supraveghere și prezentate de Antena 3, reiese că o persoană – cu o glugă pe cap și părând a avea fața acoperită – a coborât dintr-un autoturism și s-a apropiat de mașina parcată, stropind-o cu un lichid. La scurtă vreme, se observă faptul că izbucnesc flăcări, în primă fază în zona portbagajului.

Totodată, se poate vedea că la scurtă vreme după aceea, autoturismul din care a coborât persoana respectivă dispare din cadru, semn că s-a îndepărtat din zonă.

”Mașina este a unui luptător MMA care stă în Gearmata. (…) Acesta participa la un chef, (…) într-o casă închiriată, aflată în apropiere”, din câte a declarat jurnalistul Dragoș Boța, de la Press Alert, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune menționat.

Ipoteză

Rămâne ca poliția să stabilească exact ce anume s-a întâmplat în acest caz. ”Cel mai probabil, vorbim despre o reglare de conturi. Până la acest moment nu a fost ridicat niciun suspect, pentru a fi audiat în legătură cu incendierea acestei mașini”, a mai precizat Boța.

În urmă cu doar câteva săptămâni, salvatorii au intervenit pe o stradă din Deva, în ajutorul unui bărbat aflat într-o situație de risc. La acel moment, jandarmii au anunțat că, ”din spusele martorilor dar și ale bărbatului acesta ar fi încercat să se sinucidă, dându-și foc în interiorul unui autoturism abandonat” – CITIȚI DETALII AICI.

338 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger