AcasăNewsMasina in flacari, in apropierea sediului CSM. Ce spun politistii!

Masina in flacari, in apropierea sediului CSM. Ce spun politistii!

Un apel dat la numarul unic de urgenta, vineri in jurul  pranzului, prin care se anunta ca o masina arde in plin trafic a facut ca la locul sesizarii sa mearga atat pompierii, cat si oamenii legii. Din fericire, nu au existat victime. Se ia in calcul varianta ca incendiul sa fi fost provocat cu intentie chiar de catre soferul masinii si ca ar fi vorba despre o forma -cat mai vizibil posibila- de protest.

Interventia a avut loc pe Calea Plevnei din Capitala, in apropierea sediului Consiliului Superior al Magistraturii, unde un autoturism a fost cuprins de flacari violente, incendiul fiind stins de pompierii care au interventi in zona cu autospeciale cu apa si spuma.

Un reprezentant al ISU Bucuresti a anuntat, de la locul interventiei, ca nu au existat victime in urma incidentului, ca in masina respectiva nu se afla nicio persoana la momentul la care au ajuns pompierii, dar ca incendiul a distrus „aproape in totalitate” autovehiculul respectiv.

La randul sau, purtatoarea de cuvant a Politiei Capitalei a precizat ca in cazul de fata a fost indentificat un barbat care a fost condus la sectie, pentru audieri. Din cate a mentionat Sarca, oamenii legii nu exclud nici varianta ca focul sa fi fost declansat in mod voit, insa acest lucru urmeaza sa fie lamurit in urma anchetei declansate in aceasta privinta, reprezentantul Politiei Capitalei precizand ca „urmeaza sa se stabileasca daca a fost vorba despre un act cu intentie”.

Ramne de vazut la ce concluzii vor ajunge anchetatorii si ce amsuri se vor lua in acest caz.

sursa foto: Facebook/Isu Bucuresti

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger