AcasăNewsMasina fostului socru al lui Mihail Balasescu, gasita abandonata in Busteni!

Masina fostului socru al lui Mihail Balasescu, gasita abandonata in Busteni!

Oamenii legii au facut inca un pas spre aflarea adevarului in dosarul in care este anchetata moartea lui Mihail Balasescu, fostul secretar general al Partidului National Liberal.

Balasescu a fost ucis pe 4 septembrie, dupa ce a fost lovit cu o vaza in cap si sugrumat. Anchetatorii sustin ca principalul suspect este George Burchel, fostul socru al lui Balasescu. De altfel, Burchel a disparut fara urma dupa ce politicianul a fost ucis.

Se merge pe varianta conform careia Balasescu avea probleme cu familia fostei sale sotii, din cauza partajului, iar Burchel a tinut sa rezolve situatia dupa cum i-a trecut prin cap.

Luni dimineata, masina cu care a fugit Burchel a fost gasita abandonata pe o strada din orasul Busteni. Localnicii sustin ca masina n-a mai fost miscata de pe strada Telecabinei de cel putin trei zile.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov au solicitat arestarea lui Burchel in lipsa, mai ales ca exista un bilet lasat de acesta si prin care fostul socru al politicianului si-a recunoscut fapta.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger