AcasăNewsMașină de poliție, implicată într-un accident la Tulcea. Două persoane, printre care...

Mașină de poliție, implicată într-un accident la Tulcea. Două persoane, printre care și un polițist, au ajuns la spital

politia

O maşină de poliţie a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier petrecut în judeţul Tulcea, aceasta fiind lovită de un autoturism şi proiectată pe sensul opus, într-o altă maşină.

În urma impactului, poliţistul aflat la volan, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital. Tot la spitalul a ajuns și o persoană civilă.

Poliţiştii, loviţi de un tânăr de 25 ani

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat că poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87, în care a fost implicată o autospecială de poliţie.

“Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism din direcţia oraşului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, care circula regulamentar pe acelaşi sens de mers.

În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea”, informează IPJ Tulcea.

Nimeni nu era băut

Ancheta a arătat că, în urma impactului, a fost rănit poliţistul de 24 de ani care se afla la volanul autospecialei. Poliţiştii au stabilit că toţi conducătorii auto deţineau permise de conducere valabile şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan