AcasăNewsMasina de lux a lui Dan Diaconescu a ajuns in Dambovita, azi-noapte!...

Masina de lux a lui Dan Diaconescu a ajuns in Dambovita, azi-noapte! FOTO

Bentley-ul de peste 150.000 de euro al bossului OTV, Dan Diaconescu, a ajuns in raul Dambovita, noaptea trecuta, dupa ce soferul nu a adaptat viteza intr-o intersectie din Bucuresti.

Spre norocul sau, Dan Diaconescu nu se afla in masina cand s-a produs accidentul, ci doar soferul sau, in varsta de 26 de ani, si inca o persoana a carei identitate nu a fost dezvaluita.

Conform martorilor de la fata locului se pare ca, vineri noaptea, in jurul orei 3, in apropiere de pasajul Marasesti din Capitala, soferul limuzinei lui Dan Diaconescu nu a redus viteza suficient si a pierdut controlul volanului, plonjand cu tot cu masina in albia raului Dambovita.

In urma impactului, cele doua persoane aflate in limuzina de lux au suferit rani usoare, insa nu au reusit sa iasa imediat din apa, motiv pentru care au fost transportate de urgenta la Spitalul Floreasca, in soc hipotermic.
Conform legii, soferul va fi cercetat pentru distrugere si va primi si o amenda. Daca l-au gasit sau nu, stiu numai politistii, care au refuzat sa dea declaratii.

Bentley-ul lui Dan Diaconescu, a carui valoare sare de suma de 150.000 de euro, a fost recuperat din raul Dambovita cu ajutorul unei macarale de la o firma de tractari auto, insa e greu de crezut ca dupa acest eveniment bossul OTV va mai utiliza masina „scaldata” in centrul Capitalei.

author avatar
Ciprian Purice
1.565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger