AcasăNewsMașină de corp diplomatic, lovită de tren în județul Brașov - VIDEO

Mașină de corp diplomatic, lovită de tren în județul Brașov – VIDEO

sursa foto: captură youtube/newsbv brasov

Informații de ultimă oră vin din județul Brașov, acolo unde a avut loc un accident feroviar în care a fost implicat un autoturism, care a ajuns să fie lovit de tren. Din primele date, nu sunt persoane rănite.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre o mașină a unui corp diplomatic.

Incidentul în care a fost implicată o mașină a corpului diplomatic indian a avut loc în zona localității Timișul de Sus, din județul Brașov, potrivit Mediafax.

La un moment dat, mașina ar fi vrut să traverseze calea ferată, dar a fost lovită de trenul București – Brașov.

Conform sursei citate, nu au fost persoane rănite. Și asta ca urmare a faptului că pasagerii au ieșit din mașină când au văzut trenul. Vehiculul a fost, însă, distrus în totalitate, în urma impactului.

Presa locală a publicat imagini cu autoturismul puternic avariat în urma accidentului.

Iată imaginile:

Tot luni, s-a aflat despre un accident rutier ce s-a produs în județul Brașov, soldat cu rănirea unui biciclist. Conform Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul rutier a avut loc pe DN 13, localitatea Măieruș, județul Brașov. Au fost implicate un autoturism și un biciclist. „În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului, care urmează a fi transportat către spital”, a precizat sursa citată.

Ca urmare a accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat temporar pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

author avatar
Andrei Coman
344 afisari

1 COMENTARIU

  1. Așa Arată Trenurile În America 🇺🇲, Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa 🇪🇺 [Germania 🇩🇪, Și Restul Țărilor Europene], Și Rablele Din Restul Țărilor Asiatice, Și Țările Africane:

    https://youtu.be/nm5hl2xl-ho?si=QViwB4ANAVfXhl5c

    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger