AcasăNewsMasina a politiei, aflata in drum spre tribunal, implicata intr-un accident in...

Masina a politiei, aflata in drum spre tribunal, implicata intr-un accident in Cluj: doi raniti

Doua persoane aflate intr-o duba a politiei clujene au ajuns, duminica, la spital, dupa ce masina oamenilor legii, aflata in misiune, a fost lovita de un autoturism, intr-o intersectie din oras.

Dupa ce a fost izbita de autovehiculul respectiv, autospeciala politiei, care se afla in drum catre Tribunalul din Cluj, s-a oprit intr-un stalp de pe marginea soselei. Potrivit citynews.ro, in masina oamenilor legii se aflau, la momentul producerii accidentului, trei „mascati” si tot atatea persoane care urmau sa ajunga la Instanta. Doi dintre cei aflati in masina oamenilor legii nu au mai ajuns, insa, la sediul tribunalului aflat in apropierea locului impactului, ci au fost dusi la spital, fiind raniti in accident.

Politistii au facut cercetari la fata locului. Din primele rezultate ale anchetei, se pare ca soferul masinii particulare nu ar fi acordat prioritate autospecialei de politie, ajungand sa o loveasca. Este important de precizat ca, potrivit sursei citate, aflandu-se in misiune, autoturismul cu insemnele politiei circula atat cu semnalele acustice, cat si cu cele luminoase pornite.

Sursa foto: stiridecluj.ro

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger