AcasăNewsMascații dau buzna peste traficanții de persoane. Nouă descinderi

Mascații dau buzna peste traficanții de persoane. Nouă descinderi

Românii care se ocupau cu traficul de droguri în Spania, ARESTAŢI! 11 tone de stupefiante, de 100 de milioane euro

Nouă percheziții pentru destructurarea unei grupări specializată în traficul de persoane au avut loc, joi dimineață, la Timișoara.

Mai multe tinere, printre care și minore, au fost exploatate sexual de către membrii rețelei, transmit reporterii. Perchezițiile au fost efectuate, joi dimineața, în nouă locații din Timișoara de către procurori ai DIICOT, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, trupele speciale ale Poliției.

În timpul perchezițiilor realizate pentru destructurarea rețelei specializate în traficul de persoane a fost ridicat inclusiv liderul rețelei, Marius Stanciu, dintr-o locuință din zona Eroilor, din Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării au exploatat sexual mai multe tinere în ultimul an, inclusiv minore, cărora le găseau clienți prin intermediul anunțurilor sau erau trimise direct pe stradă, la Timișoara.

Majoritatea sumelor de bani pe care tinerele le primeau ajungeau la membrii rețelei. În total, unsprezece persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Timișoara, în cursul zilei de joi.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.744 afisari

4 COMENTARII

  1. Circ de prostit fraierii ! majoritatea clanurilor de interlopi au cartite in politie procuratura in tribunale in vama in servicii in parlament in primarii oriunde exista interes ca traficul de carne vie sa produca pentru ei .Cad cei care n-au protectie n-au inchegat gasca ,si intodeauna politia merge spre clanul rival !,la tinta prestabilita .
    Mascatii fac jocul de glezne ca si antrenament !,cei din „spate” scot pe usa din spate pe cei adusi cu duba ,asa se face jocul ,ei se fac ,noi ne facem ,voi va faceti , rezultatul -FISSSSSSSSSSSSSS.
    Nu va umple scarba de asa guvernare si de asa guvernanti ??

  2. Hihihi, Dicot fa-te ca lucri, mascații stati cu fata sa speriem copii.

  3. Si,l-au arestat pe seful clanului, au destructurat clanul? Nici vorba!Para intre clanuri pentru suprematie! Un clan are mai multe retele. Nu de la coada se taie sharpele ci de la cap.Iar capul, capii au proptele la politicienii patriei.In Timisoara albastra este la fel ca si in Caracal cel rosu. Dar desigur orice astfel de eveniment este bine venit in an de alegeri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger