AcasăNewsMascații, acuzați că au băgat în sperieți doi copii: "nu am intrat...

Mascații, acuzați că au băgat în sperieți doi copii: „nu am intrat la o altă adresă” (VIDEO)

Început de zi cum nu se poate mai prost pentru o mamă și cei doi copii ai săi, care au trecut printr-o spaimă teribilă, după ce s-au trezit cu mascații la ușă. Oamenii legii nu ar fi ajuns la adresa corectă.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Brașov au făcut precizări despre acțiunea de joi dimineață, inclusiv la ceea ce s-a vehiculat a fi fost o adresă greșită. „În Braşov, au fost efectuate 18 percheziţii domiciliare, pentru care există mandate de percheziţii, la domiciliile şi locaţiile în care există suspiciuni cu privire la care persoanele cercetate ar locui cu forme legale sau fără forme legale. (…) Exista mandat de percheziție inclusiv la această adresă. (…) Nu cunosc dacă s-a intervenit în forţă, efectiv s-a respectat procedura în astfel de cazuri. Din informaţiile pe care le deţin, poliţiştii – sub supravegherea procurorului de caz – au acţionat conform mandatului pe care îl aveau de executat respectând toate procedurile. Ancheta este în curs de desfăşurare, la finalizarea percheziţiilor și tuturor activităţilor, vom veni cu un punct de vedere oficial, vă vom prezenta exact situaţia, urmând a fi la curent cu toate măsurile dispuse (…) Încă o dată menționez faptul că nu am intrat la o altă adresă, la o altă locație”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, în fața presei.

–––––––

Cazul nefericit s-a derulat joi la Brașov. Până să se realizeze că nu sunt unde trebuie, mascații au reușit să bage în sperieți pe micii locatari ai casei unde se opriseră în primă fază – doi copii, unul de 8 și celălalt de 10 ani. Mama acestora a povestit că până să se lămurească lucrurile, copiii au făcut atac de panică, astfel că a chemat o ambulanță pentru a primi sprijin medical.