AcasăNewsMasacrul din Argeș: Cine este suspectul și cum l-au prins. Detalii șocante...

Masacrul din Argeș: Cine este suspectul și cum l-au prins. Detalii șocante despre criminal

politie masinaMasacrul din Argeș: Cine este suspectul și cum l-au prins. Detalii șocante despre criminal

O crimă șocantă comisă în Argeș a îngrozit România. Un bărbat cu probleme psihice a ucis cu cruzime 5 persoane, printre care și un copil de 5 ani.

Toate victimele erau membri ai aceleași familii. Autorul masacrului este un bărbat de 53 de ani, rudă cu victimele sale.

Criminalul era rudă cu victimele sale

Individul a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața.
Se pare că, bărbatul ar fi spus că avea de gând de mult să-și omoare familia. Bărbatul se pensionase în urmă cu doar câteva luni.

Bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, suspectat că a ucis cinci membri ai familiei sale, nu ar fi avut antecedente de comportament violent, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Laurenţiu Palaghiea.

Era în evidențele medicilor cu boli psihice

Primarul comunei Bascov, unde a avut loc cumplita crimă, face dezvăluiri incredibile despre criminal.

„Persoana respectivă, Stan Viorel, avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii și fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul și cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat în evidență de către DGASPC Argeș, primea indemnizația aceea de 375 de lei. Nu ne-a creat probleme de niciun fel în localitate. Paradoxul face ca medicul de familie să locuiască la câteva case de dumnealui.

(…) Nu prea ieșea din casă, nu au existat probleme până acum. Din spusele celor care analizează pe aici, l-au prins deja, a vrut să fuga în pădure, a vrut să se taie la gât, jandarmii și polițiștii l-au oprit și este acum în dubă”, a declarat primarul, potrivit Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger