AcasăNewsMasacrul din Alpi: Ipoteza neasteptata in cazul biciclistului ucis

Masacrul din Alpi: Ipoteza neasteptata in cazul biciclistului ucis

(foto: captura video)

Anchetatorii iau in calcul o noua ipoteza in cazul masacrului din Alpi. Daca pana acum credeau ca principala tinta a atacului ar fi fost inginerul Saad al-Hilli, oamenii legii nu exclud varianta ca tocmai biciclistul despre care se credea ca ar fi fost ucis pentru ca ar fi fost martor la atac, ar fi putut fi, de fapt, cel vizat de ploaia de gloante.

(foto: captura video)

Schimbare de situatie in cazul anchetei privind masacrul din Alpi. Din victima aflata intamplator in apropierea statiunii turistice de langa lacul Annecy, francezul Sylvain Mollier (45 de ani) ar fi putut fi, de fapt, principala tinta vizata de atacatorul sau atacatorii cautati de politie. Cel putin pe aceasta pista merg, mai nou, anchetatorii, potrivit Daily Mail.  Care iau in considerare faptul ca Mollier, specialist in domeniul nuclear, ar fi putut duce o „viata dubla”, si, din motive neelucidate inca, a ajuns sa fi impuscat mortal zilele trecute.

Pana la elucidarea complicatului caz din Franta, oamenii legii sunt decisi sa nu omita nicio varianta, in asa fel incat sa ajunga sa dea de urma celor care se fac vinovati de masacrul din Alpi, in urma caruia au murit Saad al-Hilli, sotia acestuia, soacra, dar si ciclistul francez. Cele doua fete ale familiei al-Hilli au scapat cu viata, cea mare cu rani grave, mezina de patru ani avand sansa sa se ascunda sub fusta mamei si sa nu fie batuta ca sora sa.

author avatar
Cristina Stefan
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger