AcasăNewsMasacrul din Alpi: Indicii esentiale pentru ancheta, in doua telefoane mobile ...

Masacrul din Alpi: Indicii esentiale pentru ancheta, in doua telefoane mobile

(foto: captura video)

Doua telefoane mobile recuperate din masina in care au fost gasite cadavrele celor trei victime ale masacrului din Alpi ar putea contine indicii esentiale pentru ancheta in cazul mortii lui Saad Al-Hilli si a familiei sale.

(foto: captura video)

Procurorii francezi incearca sa dea de urma criminalului sau a criminalilor omului de afaceri Saad Al-Hilli, omorat impreuna cu sotia si soacra acestuia, in apropierea lacului Annecy, unde se aflau in vacanta. Indicii concludente in ancheta ar putea fi oferite de cele doua telefoane ale omului de afaceri, gasite in masina in care au fost impuscati mortal cei trei. Specialistii urmeaza sa cerceteze lista telefoanelor si a mesajelor date si primite pe aceste telefoane in orele dinaintea producerii asasinatului, sperand sa faca o legatura care sa ii ajute sa rezolve cazul, potrivit The Sun. Mai mult, locuinta lui Saad Al-Hilli si a familiei, din Marea Britanie, a fost perchezitionata in cautare de noi indicii care sa duca la identificarea autorului sau a autorilor crimelor care au ingrozit Franta.

In masacrul din Alpi a fost ranita si fiica in varsta de 7 ani a familiei, care este in stare grava, in timp ce mezina, Zeena, in varsta de 4 ani, s-a salvat ascunzandu-se sub fusta mamei sale. De asemenea, un biciclist care trecea prin zona in momentul comiterii atacului a fost impuscat mortal.

[youtube]r3Zwnd3Ogzk[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger