AcasăNewsMasacrul din Alpi: Fetita de 7 ani a iesit din coma -...

Masacrul din Alpi: Fetita de 7 ani a iesit din coma – VIDEO

(foto: captura video)

Fetita de sapte ani a familiei ucise in Alpi a iesit din coma. Politistii asteapta ca micuta sa isi revina pentru a-i da vestea cumplita ca parintii si bunica ei au murit. Cum copila este martorul cheie al masacrului in urma caruia au fost impuscati patru oameni, politistii vor sa afle de la ea date care i-ar putea conduce catre autorul sau autorii atacului.

(foto: captura video)

Medicii francezi de la spitalul din Grenoble au scos-o din coma indusa pe fetita in varsta de 7 ani a inginerului britanic Saad Al-Hilli. Zainab este in continuare sedata puternic, pentru ca a fost adusa la spital in stare grava, impuscata in umar si cu rani grave la cap, dupa ce a fost batuta cu salbaticie.

Autoritatile se pregatesc acum pentru clipa in care vor intra in salonul fetitei pentru a-i spune ca mama, tatal si bunica ei au murit dupa ce au fost impuscati in cap de unul sau mai multi ucigasi. De altfel, asta si spera sa afle anchetatorii de la Zainab. Daca a fost vorba de un atacator inarmat sau mai multi si ce s-a intamplat exact saptamana trecuta in statiunea din apropierea lacului Annecy, din Alpi, unde au fost ucise rudele copilei. Misiunea politistilor si a psihologilor este cu atat mai dificila cu cat fetita, martorul cheie al ororii, trebuie sa isi aminteasca scenele cumplite la un timp atat de scurt de la producerea lor. Asa ca specialistii asteapta un moment potrivit pentru a vorbi cu ea.

In tot acest timp, cealalta supravietuitoare a masacrului din Alpi, sora cea mica a lui Zainab, Zeena, in varsta de patru ani, a ajuns acasa in Marea Britanie, insotita de cateva rude. Fetita a fost si ea de fata cand s-a produs tragedia si s-a salvat ascunzandu-se sub fusta mamei sale, in masina in care au fost ucisi parintii, insa e prea mica pentru a le putea da foarte multe informatii procurorilor care ancheteaza masacrul din Alpi. In statiunea franceza au fost ucisi, zilele trecute, cu mai multe focuri de arma Saad Al-Hilli, sotia acestuia, soacra, dar si un biciclist care a vazut intreaga scena.

[youtube]4a2rpq_SY48[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger