AcasăNewsMasacrul din Alpi, crima de onoare

Masacrul din Alpi, crima de onoare

Asasinat. In BMW-ul in care se afla familia al-Hilli s-a tras cu inversunare

Investigatorii francezi iau in calcul varianta unei ucideri comandate, ci nu o talharie, in cazul familiei britanice de origine irakiana asasinata in Alpii francezi.

Asasinat. In BMW-ul in care se afla familia al-Hilli s-a tras cu inversunare

Capul familiei, Saad al-Hilli, britanic de origine irakiana, infiintase o firma ce avea contracte sensibile din domeniul Apararii. Inginer aeronautic de specialitate, Al Hilli avea contracte secrete cu unele dintre cele mai mari firme europene din domeniul Apararii. Desi firma nu avea prea mari venituri (!), anchetatorii tind sa creada ca asasinatul are legatura cu munca desfasurata de Saad si sotia sa, care era secretara firmei. Mai departe de aceasta „afacere de familie” cu mari firme din domeniul Apararii, vad arabii familiarizati cu „crima de onoare”.

Saad al-Hilli

Inversunarea cu care s-a tras in masina in care se afla familia (28 de gloante) si faptul ca asasinii n-au iertat nici fetita de 7 ani care iesise din masina, crapandu-i capul cu trei lovituri cu un corp contondent (acum e in coma indusa), duce cu gandul la crimele de onoare. O familie araba, cu tot cu copii, a avut de suferit de pe urma familiei lui Saad si „onoarea” cerea razbunare.

author avatar
Adina Mutar
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger