AcasăNewsMasacrul de la coafor: Mi-au spus colegii sa tac pentru ca se...

Masacrul de la coafor: Mi-au spus colegii sa tac pentru ca se intoarce si trage iar

Luni au fost audiati martorii din cazul crimelor de la coaforul Perla, acestia descriindu-le judecatorilor, cu lacrimi in ochi, clipele inspaimantatoare prin care au trecut cand Gheorghe Vladan le-a impuscat pe sotia sa si o colega de-a ei.

Luni au avut loc audierile in cazul Vladan, supravietuitorii impuscaturilor de la coaforul din complexul Perla povestindu-le judecatorilor cu lacrimi in ochi momentele de groaza prin care au trecut.

Desi au trecut mai bine de trei luni de la momentul cand Gheorghe Vladan a intrat cu un pistol in coaforul unde lucra sotia sa, ucigand-o atat pe ea cat si pe o colega de-a ei, dar si ranind alte sase persoane care se aflau in momentul respectiv in cladire, supravietuitorii nu au reusit sa uite ce s-a petrecut in acele clipe.

„A venit o alta colega tipand si m-am panicat. Si care si-a pus mainile in cap si striga: a tras in casiera, a omorat-o pe Corina. S-a asezat in genunchi langa scaun, m-a doborat si pe mine. L-am vazut la intrarea in incinta si a inceput sa traga spre mine si s-a oprit si catre zona in care se aflau alti clienti. Mi-au spus colegii sa tac pentru ca se intoarce si trage iar. Apoi s-a lasat o liniste de mormant, dar ne era frica sa iesim”, a povestit unul dintre supravietuitori, conform Realitatea TV.

Scena de groaza nu a fost uitat nici de ceilalti martori, acestia dorindu-si ca niciodata, nicio alta persoane sa nu ia parte la un astfel de incident.

„Nu am putut sa ma uit la el. Sub nicio forma. N-as vrea sa treaca nimeni prin ce-am trecut noi acolo, in coafor, nimeni, niciodata”, spune o alta victima.

Tot astazi judecatorii i-au ascultat si pe martorii propusi de Gheorghe Vladan, acestia descriindu-l drept un familist convins, ce se intelegea bine cu sotia sa.

masacrul de la coafor a avut loc in data de 5 martie, cand, in jurul orei 17.30, Gheorghe Vladan, in varsta de 53 de ani, sofer la Policlinica MAI, a intrat in coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanti, unde lucra sotia sa, Florina Vladan, in varsta de 47 de ani, coafeza. Acesta si-a impuscat mortal sotia, apoi a tras intr-o colega a sa, casiera Mariana Bendre, dupa care a ranit alte sase persoane aflate in salonul de infrumusetare din Bucuresti.

author avatar
Ionut Zgimbau
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger