AcasăNewsMasacrul de la coafor

Masacrul de la coafor

Bucurestiul s-a inscris ieri pe lista neagra a metropolelor unde au avut loc carnagii in plina strada. Agentul Gheorghe Vladan a patruns intr-un salon de coafura aflat la intersectia dintre Bd. Stefan cel Mare si Calea Dorobanti si a inceput sa traga nebuneste, la intamplare cu pistolul din dotare.

Scene terifiante in jurul coaforului din centrul Capitalei unde a avut loc atacul

Barbatul de 40 de ani lucra ca asistent pe Ambulanta Policlinicii Ministerului de Interne,  avea un baiat student si o situatie materiala peste medie.

Din primele cercetari a reiesit ca, dupa ce sotia sa a intentat proces de divort, acesta a amenintat-o in repetate randuri ca o va omori. Ieri, la caderea serii, a intrat in unitatea unde aceasta lucra si, dupa cateva cuvinte de repros, a impuscat-o pe aceasta in cap, dupa care a tras toate gloantele din pistol in cei aflati de fata. Dupa aceea a iesit linistit din coafor, a intrat in sediul Transelectrica, unde a asteptat pana cand a sosit un echipaj de Politie chemat prin 112.

In afara sotiei decedate pe loc, un alt barbat care a fost de asemenea nimerit  in cap a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta, unde medicii nu i -au mai putut salva viata. Alte sase victime ale atacului au fost internate in stare grava, printre care cliente si casierita coaforului.

author avatar
Toni Matei
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger