AcasăNewsMarturiile ZGUDUITOARE ale romanilor despre DRAMA de la Boston: "Erau maini... picioare"!...

Marturiile ZGUDUITOARE ale romanilor despre DRAMA de la Boston: „Erau maini… picioare”! (VIDEO)

Romanii care au fost martori la momentele cumplite de la Boston isi aduc aminte cu groaza de imaginile desprinse parca din iad, pe care nu le vor uita prea curand.

Cristina Zupca, una dintre romancele care au fost de fata in momentul atentatului de la Boston. Tanara venise pentru a-si sustine prietena care alerga la maraton, si a povestit despre clipele inspaimantatoare pe care le-a trait in momentul exploziilor. Prietena ei a supravietuit, insa medicii i-au amputat o mana.

„M-a sunat, era foarte fericita si obosita, si mi-a zis vino sa ma vezi, tocmai ce am terminat maratonul acum o ora”. Numele ei este Jamie, o stiu de un an si are 28 de ani. Am decis sa ma duc sa ma intalnesc cu prietenele ei si cu sora ei. In timp ce mergeam, am vorbit cu mama mea la telefon, i-am spus ce fac… si am auzit prima bubuitura, care a fost mare. Primul instinct a fost ca este ceva… un atac terorist. Tremuram intr-una, abia puteam sa stau in picioare. Am incercat sa ajung la locul incidentului ca sa pot sa ajut”, a povestit Cristina, pentru protv.ro.

Un alt roman, Rares, isi aminteste cu groaza de cazul unui copil al carui picior se afla la doi metri distanta de el. „M-am dus spre terasa sa vad ce s-a intamplat, era al doilea bum si toata lumea a fost impinsa… geamurile s-au spart. Erau maini… picioare. Toata lumea a inceput sa tipe, alerga pe strazi. Un copil, cred ca avea 10 ani, era pe jos, ii tasnea sange din cap. Niste persoane incercau sa-i puna presiune, sa-i opreasca sangerarea. Fratele lui, cred ca erau frati, ca erau unul langa altul, avea piciorul, partea de jos a piciorului, la doi metri fata de el si unul din colegii mei i-a luat piciorul si l-a pus in gheata sa-l salveze”, a spus romanul, citat de aceeasi sursa.

Rares se refera probabil la Richard Martin, baietelul de opt ani care a fost ucis in urma deflagratiei, imediat dupa ce si-a imbratisat tatal la linia de sosire a maratonului. Surioara lui, in varsta de sase ani, si-a pierdut un picior si este foarte probabil ca medicii sa i-l amputeze si pe al doilea, potrivit presei americane.

author avatar
Alina Costache
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger