AcasăNewsMărturie cutremurătoare! Mama fetiței rănite în accidentul cumplit din București: „L-au văzut...

Mărturie cutremurătoare! Mama fetiței rănite în accidentul cumplit din București: „L-au văzut cum a accelerat și mai tare”

Mărturie cutremurătoare! Mama fetiței rănite în accidentul cumplit din București: „L-au văzut cum a accelerat și mai tare”Mărturie cutremurătoare! Mama fetiței rănite în accidentul cumplit din București: „L-au văzut cum a accelerat și mai tare” (sursa foto: stirileprotv.ro)

Apar primele declarații ale mamei fetiței care a ajuns la spital, după ce a fost rănită în accidentul cumplit de joi, de pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Femeia dezvăluie ce i-a spus copila, după episodul îngrozitor prin care a trecut.

Mama micuței rănite după ce a fost lovită puternic de mașina de poliție spune că fetița i-a spus că s-au asigurat până să treacă strada. Femeia a povestit, pentru Antena3, ce i-a mai spus fiica sa, despre momentul în care au văzut că se apropie mașina de poliție. Sunt amănunte cutremurătoare.

„Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”. Se țineau una de cealaltă, de fapt.

Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa. Mi-a spus: ”Mami, nici semnal sonor, nici luminos”, a declarat mama fetiței, citată de antena3.ro.

Altar de flori și candele la locul accidentului

Marcați de cele întâmplate, oamenii au venit la locul accidentului, pentru a aduce candele și flori în memoria Raisei, copila care a sfârșit după ce a fost lovită de mașina de poliție. De altfel, imediat după impactul puternic, locuitorii din zona unde a avut loc cumplitul accident au ieșit în stradă.

S-au chemat salvatorii, însă, din păcate, Raisa nu a supraviețuit. Cealaltă fetiță a fost dusă la spital. În tot acest timp, ce așteaptă să se afle ce se va stabili în cadrul anchetei ce se derulează în acest caz și în special cu ce viteză mergea polițistul aflat la volanul autospeciale și încotro se îndrepta – și dacă era sau nu în misiune.

Poliția: „Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune”

Într-un comunicat transmis joi, 13 ianuarie, Poliția Capitalei a anunțat că autospeciala avea semnalele luminoase în funcțiune. „Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.

Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis Poliția Capitalei.

410 afisari

1 COMENTARIU

  1. Criminalilor,fetita care a scapat,spune ca masina nu semnaliza nici sonor,nici luminos. Asa,si daca semnaliza luminos cum mintiti voi,ati ” rezolvat-o ” ? Ati inceput musamalizarea? Dupa mintea voastra aia redusa ” a la Garcea „,criminalul ala necalificat,angajat pe ce criterii ? al cui nepot este ? chiar daca avea cum prostiti cu nerusinare lumea in fata,semnalele luminoase aprinse,avea dreptul sa omoare,ba cretinule ? Clica de banditi mana in mana cu interlopii,cu violatorii,cu pedofilii cu criminalii,cu procurorii si judecatorii mei,ii lasati sa circule liberi printre noi.Statul de ” drept ” mafiot,esuat. Ti-ai dreacu sa fiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...
proger