AcasăNewsMărturia unui tată care și-a pierdut fiica în incendiul de la Ferma...

Mărturia unui tată care și-a pierdut fiica în incendiul de la Ferma Dacilor: „Am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata”

sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/Facebook

Mărturie cutremurătoare a tatălui unei tinere care a pierit în incendiul devastator care a afectat pensiunea din județul Prahova. Tragedia de la „ferma Dacilor” s-a soldat cu șase decese, iar alte două persoane sunt încă dispărute.

Bărbatul a fost audiat marți seara, 26 decembrie, de către polițiștii din Mizil. Tatăl tinerei a mărturisit în fața presei că nu știa că fiica sa se află în acea pensiune. Omul spune că soția sa a fost cea care l-a sunat pentru a-i spune că fata nu mai răspunde la telefon.

Citiți și: „Mână criminală” la Ferma Dacilor? Cele trei ipoteze în cazul tragediei în care au murit 6 oameni

Ce spune tatăl fetei

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții.

Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos. Asta în funcție de ADN”, a mărturisit bărbatul, la Digi 24.

Incendiu cu urmări cumplite

Nenorocirea de la pensiunea din Tohani, județul Prahova, a avut loc marți dimineață, în a doua zi de Crăciun. Un incendiu devastator a afectat un operator economic cu funcțiuni de cazare și restaurant. Șase persoane au murit, iar alte două sunt căutate de autorități. După izbucnirea incendiului de la „Ferma Dacilor”, a fost activat Planul Roșu de intervenție, la fața locului fiind trimise mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe.

Două persoane au fost rănite în urma izbucnirii incendiului. „Până la acest moment, 2 persoane cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare au fost asistate medical (conștiente). Totodată, pentru identificarea și altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare. Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp.”, au transmis, în primă fază, reprezentanții DSU, referitor la intervenția de la fața locului, misiunea fiind, la acel moment, una în dinamică.

author avatar
Andrei Coman
315 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger