AcasăNewsMarturia unui pasager, despre tragedia din Muntenegru: "Soferul a depasit intr-un loc...

Marturia unui pasager, despre tragedia din Muntenegru: „Soferul a depasit intr-un loc total nepermis, cu o viteaza imensa!”

Unul dintre pasagerii aflati in autocarul implicat in accidentul de la Muntenegru – in urma caruia au murit 19 romani – a facut marturisiri socante despre cauzele care au dus la o asemenea tragedie.

Contactat de reporterii PRO TV, barbatul a declarat ca accidentul ar fi putut fi evitat daca soferul ar fi tinut cont de regulile de circulatie.

„Eu ma simt relativ bine, ceilalti sunt mult mai rau. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar cateva zgarieturi, eu am cazut pe fereastra din autocar in timp ce se rostogolea.

Soferul a incercat sa depaseasca la intrarea intr-un viaduct, accelerand. Am inceput sa strig la el sa incetineasca. El practic nu a auzit sau nu si-a dat seama, a accelarat, a incercat sa evite masina din fata si a sarit peste parapet.

A depasit intr-un loc total nepermis cu o viteza imensa, limita de viteza era de 50km/h, iar el avea undeva pe la 90km/h. Nu ne grabeam, aveam timp sa ajungem.

Au aparut 30-40 de oameni cu corzi care ne-au salvat. A fost o organizare impecabila.

Nimeni nu avea centura, dar nu am fi scapat daca aveam centura, pentru ca noi am fost aruncati din autocar. Noi nu am iesit pe geam, noi am cazut. Cei care au ramas inauntru au murit, asa cred. Cea mai tanara persoana avea in jur de 30 de ani, nu erau copii in autocar.

Situatia este apocaliptica”, a declarat barbatul, pentru Stirile Pro TV, marturisind ca este inca in stare de soc, dupa drama cumplita prin care a trecut.

Citeste si:

Detalii incredibile despre accidentul petrecut in Muntenegru si in care au murit 19 romani (VIDEO/ FOTO)

29 de romani, raniti in accidentul de la Moraca, au fost operati la clinica din Podgorica. Vezi lista cu numele lor! (FOTO)

author avatar
Alina Costache
1.063 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger