AcasăNewsMarturia unui MEDIC, unul dintre SUPRAVIETUITORII accidentului aviatic de la Cluj! (VIDEO)

Marturia unui MEDIC, unul dintre SUPRAVIETUITORII accidentului aviatic de la Cluj! (VIDEO)

Avionul care a aterizat fortat in judetul Cluj, la mansa caruia s-a aflat Adrian Iovan este de tip Britten Norman 2 (BN 2)

Unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentului aviatic care s-a produs luni dupa-amiaza, in judetul Cluj, un medic oradean, a povestit ce s-a intamplat inainte de momentul in care aparatul de zbor, pilotat de Adrian Iovan, a ajuns brusc la sol, dupa ce s-a lovit de copaci.

Avionul care a aterizat fortat in judetul Cluj, la mansa caruia s-a aflat Adrian Iovan este de tip Britten Norman 2 (BN 2)

Tanarul medic oradean a declarat, luni noapte, la scurt timp dupa ce s-a urcat intr-o masina a salvatorilor, pentru a fi dus la spital, ca pilotul ar fi incercat degivrarea (dezghetarea aripilor -n.r.) aeronavei de mici dimensiuni, in care se aflau sapte persoane, insa ca aparatul de zbor a pierdut brusc altitudine si ca apoi s-a oprit in copaci. „Ne-am prabusit, am reusit sa scoatem victimele, din pacate pilotul era incarcerat si nu aveam cum. Pe langa ceilalti sunt bine”, i-a declarat Sorin Ianceu reporterului Antena 3.

Barbatul care a povestit prin ce a trecut, ca pasager al avionului care ar fi trebuit sa ajunga la Oradea, pentru ca medicii aflati la bord, cinci la numar, sa preia mai multe organe prelevate in vederea unor transpanturi. Tanarul se numara printre cei care au fost raniti dupa ce avionul a aterizat fortat intr-o zona montana, din Cluj. Medicul oradean avea urme de leziuni la nivelul fetei, insa starea lui nu parea a fi una grava.

Din nefericire, accidentul aviatic de la Cluj s-a soldat cu doi morti, printre acestia si experimentatul pilot Adrian Iovan, dar si cu cinci raniti. Conform declaratiilor salvatorilor, pilotul ar avea ambele picioare fracturate. Conditiile in care a avut loc accidentul aviatic in urma caruia Adrian Iovan a murit nu sunt inca stabilite. Cel mai probabil, insa, vremea nefavorabila zborului a dus la producerea nenorocirii.

Citeste si:

author avatar
Cristina Stefan
2.189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger