AcasăNewsMarturia socanta a fratelui Aureliei Ion: “Nu consider pe nimeni vinovat”

Marturia socanta a fratelui Aureliei Ion: “Nu consider pe nimeni vinovat”

Fratele studentei Aurelia Ion, tanara care a pierit in urma tragediei aviatice din Muntii Apuseni, a facut declaratii cutremuratoare.

Fratele Aureliei a vorbit despre parintii sai, dar si despre concluziile la care au ajuns medicii legisti in urma autopsiei. „Mama are probleme cu spatele. A stat de la 10 dimineata pana acum o ora a stat numai in picioare. Nu a vrut sa plece, dar am convins-o sa plece acasa, sa se odihneasca, se va intoarce. Vom ramane aici peste noapte. Ultima oara am vorbit cu ea duminica dupa amiaza. A fost o conversatie normala, de rutina. Era foarte incantata ca urma sa plece la Oradea. Asta a fost al doilea zbor al ei. Nu imi mai amintesc ultimele ei cuvinte, a fost ceva banal, oricum”, a spus Alex Ion in emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

In schimb, adolescentul de 18 ani a povestit ca parintii sia au primit certificatul medico-legal. „Tata a primit astazi niste hartii, dar nu stiu ce sunt. Am fost informati ca avea fracturi la membre, traumatisme craniene, bazinul era zdrobit, fracturat, soc hipotermic, plus ca intrase in soc cardio-respirator. Dintre oameni nu consider pe nimeni vinovat, singurul vinovat era avionul, care era intr-o stare deplorabila. Toata lumea zice ca ar fi supravietuit daca se actiona mai repede. Nu o sa dam in judecata pe nimeni, ca nu mai are rost! Vrem sa trecem peste acest moment. Noi vrem doar sa tragem un semnal de alarma”, a spus fratele Aurelei Ion in aceeasi emisiune.

author avatar
Andra Nesu
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger